NAT THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nat Thai. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 20:52 Top
3 apr 2022 om 21:27 Er was een portie te weinig geleverd. Opnieuw leveren was geen optie. Enkel terug storten van het geld... Jammer dat dit de enigste mogelijkheid was... Het eten was wel lekker en op tijd bezorgd.
2 apr 2022 om 22:54 Veel en lekker eten. Was nog behoorlijk warm bij aankomst. Voor herhaling vatbaar! Als je weet dat je op een zaterdagavond bestelt, neem je dat uurtje levertermijn er met plezier bij.
21 feb 2022 om 11:11 Nice food as allways!
19 feb 2022 om 21:04 vak te klein om de ramp te beschrijven bestelling na 1u zonder verwittigen door takeaway geannuleerd, uiteindelijk zelf om moeten rijden, helft van de bestelling zat er niet bij
5 feb 2022 om 9:34 Het eten was iets later dan verwacht. Maar het was warm en heerlijk! Top!
23 jan 2022 om 9:03 Heel lekker - veel groentjes en niet vettig Lekkere viskoekjes en springrolls!
15 jan 2022 om 20:19 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger
2 jan 2022 om 16:01 Hebben niet gekregen wat we besteld hadden
31 okt 2021 om 21:10 Eten was lekker, maar ik had 2u op voorhand besteld om het zeker op tijd te hebben, en toch kwam het een halfuur later dan gevraagd toe.
10 okt 2021 om 3:07 bestelling maar deels ontvangen.. heel spijtig..
7 okt 2021 om 20:28 de smaken zaten goed, maar de groentjes waren nauwelijks gewokt en nog heel hard. jammer... niet krokant dus, eerder nog rauw....